Inicia una tramesa Dóna't d'alta com a revisor

Llegir: Una revolució en debat permanent. Aproximació als estudis sobre la Revolució russa.

Baixar

A- A+
Alt. Display

Literature Review

Una revolució en debat permanent. Aproximació als estudis sobre la Revolució russa.

Author:

Julián Vadillo Muñoz

Universidad Complutense de Madrid (Espanya), ES
About Julián

Doctor en història per la Universidad Complutense de Madrid. Ha impartit classes en instituts d'ensenyament secundari, a la UCM i a AUGE. Actualment és professor d'Història contemporània del Centro para la Divulgación del Conocimiento Universitario.

X close

Resum

La Revolució russa va ser el principal esdeveniment de la història del segle XX i va marcar la política internacional des de l'arribada dels bolxevics al poder l'octubre de 1917. Això va fer que aquest esdeveniment es convertís en objecte d'estudi i de debat per part d'historiadors, professors, assagistes i periodistes. La producció bibliogràfica sobre l'esdeveniment va ser inabordable des d'un bon principi. En el present article s'analitzen les principals obres que s'han escrit sobre el procés revolucionari i les línies d'investigació que s'han obert recentment.

How to Cite: Vadillo Muñoz, J., 2018. Una revolució en debat permanent. Aproximació als estudis sobre la Revolució russa.. Dictatorships and Democracies. Journal of History and Culture, (6), pp.235–287. DOI: http://doi.org/10.7238/dd.v0i6.3150
69
Visites
228
Baixades
2
Twitter
Publicat a 27 Dec 2018.
Revisat

Baixades

  • PDF (ES)

    comments powered by Disqus