Inicia una tramesa Dóna't d'alta com a revisor

Llegir: Una revolució en debat permanent. Aproximació als estudis sobre la Revolució russa.

Baixar

A- A+
Alt. Display

Literature Review

Una revolució en debat permanent. Aproximació als estudis sobre la Revolució russa.

Author:

Julián Vadillo Muñoz

Universidad Complutense de Madrid (España), ES
About Julián
Doctor en historia por la Universidad Complutense de Madrid. Ha impartido clases en institutos de enseñanza secundaria, en la UCM y en AUGE. Actualmente profesor de Historia contemporánea del Centro para la Divulgación del Conocimiento Universitario.
X close

Resum

La Revolució russa va ser el principal esdeveniment de la història del segle XX i va marcar la política internacional des de l'arribada dels bolxevics al poder l'octubre de 1917. Això va fer que aquest esdeveniment es convertís en objecte d'estudi i de debat per part d'historiadors, professors, assagistes i periodistes. La producció bibliogràfica sobre l'esdeveniment va ser inabordable des d'un bon principi. En el present article s'analitzen les principals obres que s'han escrit sobre el procés revolucionari i les línies d'investigació que s'han obert recentment.

How to Cite: Vadillo Muñoz, J., 2018. Una revolució en debat permanent. Aproximació als estudis sobre la Revolució russa.. Dictatorships and Democracies. Journal of History and Culture, (6), pp.235–287. DOI: http://doi.org/10.7238/dd.v0i6.3150
84
Visites
228
Baixades
2
Twitter
Publicat a 27 Dec 2018.
Revisat

Baixades

  • PDF (ES)

    comments powered by Disqus